Aardappelen met koriander en knoflook
Benodigdheden:
4 grote aardappelen
1 bosje koriander (+- 90-100
gram)
4 tenen knoflook
1 theelepel olie
1/2 theelepel
komijnpoeder
1 eetlepel citroensap
zout en peper
Bereiding:
Frituur de aardappelblokjes bij 190 graden in +- 8
minuten goudbruin, laat ze daarna uitlekken.
Verhit de olie in een
koekenpan op een middelhoog vuur, voeg daarna de fijngehakte koriander en
knoflook toe en bak dit 5 minuten onder constant roeren. Daarna de
aardappelblokjes en andere ingredienten toevoegen (zout en peper naar
smaak). Bak dit even mee terwijl je het geheel blijft omscheppen. Daarna
direct serveren.
Zoek je iets? (Opent in een nieuw venster)
Het adres voor uw lactosevrije aankopen:
(wij bezorgen ook gekoelde producten in Nederland)
Advertenties via Google hieronder
0011