Zalmcarpaccio met oosterse dressing
Gluten- en
lactosevrij
Benodigdheden
200 g gerookte zalmfilet,
mooi dun gesneden
Versgemalen peper
2 el citroensap
2
bosuitjes, in ringetjes gesneden (ook het loof)
Voor de
dressing:
1 el Japanse sojasaus (of ketjap manis)
1 el
citroensap
1 el Thaise vissaus
1 el witte wijnazijn
1 el
sesamzaadjes
Het loof van de bosui, in ringetjes gesneden
Bereiding
Verdeel de zalm over kleine (ontbijt)bordjes, maal
peper over de zalm, besprenkel het met citroensap en strooi de
bosuiringetjes erover heen. Meng de ingrediënten voor de dressing,
sprenkel een beetje dressing over de zalm en serveer de rest van de dressing
er apart bij.
Tip! Gebruik de dressing die over is om een dag
later bijvoorbeeld gamba’s in te marineren en wokken.
Dit recept is afkomstig van Jude's Diner, een
blog van Judith over Lactosevrij en Glutenvrij leven, een leuke blog welke
Lactosevrijgenieten.nl ook graag aanbeveelt. Op
www.judesdiner.com
vind je allerlei lekkere recepten, gerangschikt op type intolerantie,
maar ook restauranttips en boodschappentips.
Zoek je iets? (Opent in een nieuw venster)
Het adres voor uw lactosevrije aankopen:
(wij bezorgen ook gekoelde producten in Nederland)
Advertenties via Google hieronder
0021