0065_Rollade met rode kool

Rollade met rode kool

Rollade 4 personen met rode kool.


Benodigdheden:
1 Rollade van de slager, ca. 600 gram, zelf kruiden
1 kleine rode kool
250 gram cranberries
1 fles Alpro Keuken 500 ml
Alpro Guisine Room
200 ml appelsap
200 gram groene aspperges
2 mango's

Bereiding
Schil de mango's en maak kleine blokjes.Breng de helft van de cranberries met de mango blokjes aan de kook.
Na het kruiden van de rollade deze in de braadslee 2 uur met Alpro Keuken (500 ml) rondom lichtbruin braden. Regelmatig overgieten met het cranberry/mango mengsel.
Rasp inmiddels de kool grof,de appel fijn en laat deze samen in 45 minuten gaar koken. Zet de asperges later op het vuur en kook deze bijtgaar. Meng de overgebleven cranberries met de appelsap en laat deze kort koken. Haal de rollade voorzichtig uit de braadslee en schuif deze op een ovaal bord.
Vul de lege ruimte van het bord met de rode kool en de appelstukjes. Overgiet vanaf de bovenzijde van de rollade deze met het cranberry/appelsap mengsel. Drapeer de asperges langs de rollade en dek deze af met Alpro Cuisine Room.

(inzending van Hendrik Groenendijk- Alpro Kerst recepten wedstrijd)


Zoek je iets? (Opent in een nieuw venster)

 

Aangepast zoeken


Het adres voor uw lactosevrije aankopen:

(wij bezorgen ook gekoelde producten in Nederland)



Advertenties via Google hieronder

0065