Kippasteitjes met courgette
Benodigdheden voor 12 personen:
12 plakken bladerdeeg (AH diepvries)
1 kipfilet, in blokjes
1 courgette, in blokjes
4 blaadjes salie, fijngesneden
2 eetlepels lactosevrije kook-room (MinusL/ Alpro)
3 eetlepels olijfolie
muffinbakblik (12 stuks), ingevet
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200°C. Bekleed de muffinvormpjes met bladerdeeg. Rol het overige bladerdeeg uit tot een lap waar 12 ronde dekseltjes uit kunnen worden gestoken ter grootte van de muffinvormen. Leg deze op een bakplaat. Bak de bakjes en de dekseltjes 5 minuten voor in de oven.
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de kipfilet, courgette en salie op een hoog vuur al roerend 5 minuten, breng het mengsel op smaak met zout en peper en roer er de kook-room door.
Haal de pastei bakjes uit de oven en vul ze met het kip-courgettemengsel. Leg de dekseltjes op de gevulde pasteitjes en bak ze in 20 minuten gaar.
Zoek je iets? (Opent in een nieuw venster)
Het adres voor uw lactosevrije aankopen:
(wij bezorgen ook gekoelde producten in Nederland)
Advertenties via Google hieronder
0114