Eieren In Mosterdsaus
Benodigdheden
3 eetlepels lactosevrije boter
3 eetlepels bloem
2 eetlepels wijnazijn
250 ml lactosevrije melk
250 ml bouillon (let op dat deze lactosevrij is)
8 eieren
200-250 ml lactosevrije (slag-)room
5-7 eetlepels mosterd
peper
peterselie.
Bereiding
Kook de eieren +/- 6 minuten, laat ze schrikken en pel ze.
Laat de boter in pan smelten, strooi al roerende de bloem erbij en licht laten bruinen. Voeg al roerende de melk en bouillon toe. Laat de saus +/- 4 minuten koken een op laag vuur. Maak het geheel op smaak met mosterd, azijn, peper, en evt. zout. Voeg de slagroom toe en laat doorwarmen maar NIET meer koken.
Zoek je iets? (Opent in een nieuw venster)
Het adres voor uw lactosevrije aankopen:
(wij bezorgen ook gekoelde producten in Nederland)
Advertenties via Google hieronder
0144