Hartige Eiertaart
Benodigdheden
6 eieren
200 gr. gekookte aardappelen
2 tl. kerriepoeder (Let op dat deze melkvrij is)
50 gr. geraspte Old Amsterdam kaas (deze is altijd lactosevrij)
Een klein blikje doperwten/worteltjes en/of sperzieboontjes
Fijn gehakte bieslook en peterselie
Eventueel gekookte champignons
6 el. bouillon
2 tl. mosterd,
zout
peper
lactosevrije boter
Bereiding
Maak een mengsel van blokjes aardappelen, groenten, mosterd, kerrie, kaas, peterselie en bieslook. Eieren loskloppen met de bouillon, zout en peper. Alles door elkaar mengen en in een ingevette vuurvaste schaal doen. Op 175 graden in 30 minuten bakken zonder deksel.
(Ingezonden door Sandra)
Zoek je iets? (Opent in een nieuw venster)
Het adres voor uw lactosevrije aankopen:
(wij bezorgen ook gekoelde producten in Nederland)
Advertenties via Google hieronder
0167