Chocolademousse met avocado en banaan
Benodigdheden voor 4 kleine porties:
Een grote rijpe banaan (of 1,5 middelmatige)
Een rijpe avocado
1,5 eetlepel cacaopoeder
Een beetje citroensap
Een scheutje (kokos of amandel)melk
Eventueel:
Een eetlepel agavesiroop of honing voor de zoetekauw
Geraspte kokos
Vers fruit, zoals aardbei of blauwe besjes
Goijbesjes of rozijntjes
Bereiding
Pureer de banaan en avocado in een blender of met een staafmixer. Voeg het cacaopoeder, het citroensap en de kokos- of amandelmelk toe aan het avocadomengsel en meng het geheel goed. Eventueel kun je nu ook nog de agavesiroop of honing toevoegen voor wat extra zoetigheid. Verdeel de chocolademousse nu over de bakjes en strooi er wat kokos, stukjes fruit of besjes overheen.
Recept afkomstig van Zoetrecepten.nl, een gezellige blog van Mariette die dol is op bakken, waarbij een aantal recepten ook lactosevrij zijn. Een aanrader om af en toe eens met een bezoekje aan de site te vereren.
Zoek je iets? (Opent in een nieuw venster)
Het adres voor uw lactosevrije aankopen:
(wij bezorgen ook gekoelde producten in Nederland)
Advertenties via Google hieronder
0175