Dadels gevuld met Amaretto
Benodigdheden
250 gram dadels
150 gram lactosevrije kwark
2 eetlepels sinaasappelsap
1 theelepels sinaasappelschil
1 eetlepels amaretto
2 eetlepels gehakte amandelen
Bereiding:
Snijdt de dadels in de lengte open (let op niet helemaal doorsnijden) en verwijder de pit. Rooster de amandelen in een droge pan. Meng de kwark, de sinaasappelsap, de sinaasappelschil en de amaretto tot een gelijkmatig geheel. Vul een spuitzak met dit mengsel en vul de opengesneden dadels hiermee en laat de gevulde dadels daarna enkele uren rusten in de koelkast. Kort voor het serveren ui de koelkast halen en met de geroosterde amandelen bestrooien.
Zoek je iets? (Opent in een nieuw venster)
Het adres voor uw lactosevrije aankopen:
(wij bezorgen ook gekoelde producten in Nederland)
Advertenties via Google hieronder
0178