Auberginesalade
Benodigdheden
2 aubergines
1 paprika
2 stengels bleekselderij
0.5 teentje knoflook
Voor de saus:
1 eetlepel gehakte tuinkruiden
olie
azijn
peper
zout
2 eetlepels geroosterde sesamzaadjes
Bereiding
Snij de aubergines in kleine blokjes, kook de aubergineblokjes daarna +- 5 minten in water met wat zout en citroensap en laat deze daarna uitlekken en afkoelen. Maak een saus van de tuinkruiden, olie, azijn, peper en zout naar eigen smaak. Voeg vervolgens de uitgeperste knoflook toe. Daarna meng je de in kleine stukjes gesneden paprika en in schijfjes gesneden bleekselderij er doorheen. Als laatste meng je de aubergine stukjes er door. Bestrooi het geheel met de sesamzaadjes om het af te maken.
Zoek je iets? (Opent in een nieuw venster)
Het adres voor uw lactosevrije aankopen:
(wij bezorgen ook gekoelde producten in Nederland)
Advertenties via Google hieronder
0186